Știri locale pentru Timișoara
TIMIȘOARA ONLINE
Informații despre Timișoara și jud. Timis
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Linkuri utile:
Vezi ce masini folosesc cei mai puternici sefi de state ai lumii
Mi 10 nov 2010 08:55:04 +0200


Masinile cu care merg cei mai puternici oameni ai lumii
Cand vine vorba de transportul presedintilor si al regilor lumii, securitatea trece pe primul loc, pe langa eleganta ...

Cand vine vorba de transportul presedintilor si al regilor lumii, securitatea trece pe primul loc, pe langa eleganta, lux, confort si performante. Masinile oficiale sunt blindate si preparate pentru a face fata unor atacuri armate, fara a se face, insa, rabat de la performante.

Avem mai jos cateva exemple de masini cu care merg cei mai puternici oameni ai lumii.

SUA

Barack Obama merge intr-o limuzina preparata special pentru Casa Alba si care este numita Cadillac One. Masina este construita pe platforma modelului GMC Topkick si are infatisarea unui elegant Cadillac DTS. Este o masina cu tractiune integrala, iar blindajul ajunge la o grosime de 12 centimetri. Geamurile laterale sunt fixe si capota portbagajului ascunde cinci antene de comunicatii.

Rusia

Presedintele Rusiei merge de obicei cu un Mercedes S-Class blindat. Tot din coloana oficiala, masini la dispozitia presedintelui mai sunt modelele Mercedes G-Class, Mercedes E-Class, BMW Seria 5 si Volkswagen Caravelle.

Germania

De-a lungul timpului oficialii de stat germani au folosit autoturisme Mercedes. Cele mai populare modele erau Mercedes 300 Adenauer si Pullman. In prezent, masina oficiala a presedintelui Germaniei este un Mercedes-Benz S600 blindat, dar tot la dispozitia sa este si un Audi A8.


Franta

Nicolas Sarkozy are de ales intre mai multe versiuni blindate ale modelelor de top produse in Franta si anume: Citroen C6, Renault Vel Satis si Peugeot 607, dar in preferintele sale, pe primul loc se afla Renault.


China

Presedintele Chinei era vazut de obicei intr-un Audi A8, dar de ceva vreme a renuntat la confort mergand cu un Nissan Civilian minibus.


Monaco

Albert al II-lea, printul Principatului Monaco este un deschizator de drumuri fiind primul oficial de acest nivel care a introdus o masina hibrid in coloana sa. Este vorba de Lexus LS 600h.

Tot in garajul printului gasim o Toyota Prius si un Lexus RX 400h. Pentru ocazii speciale foloseste un Bentley clasic, reconditionat si detine, de asemenea, un Rolls Royce, un Mercedes-Benz S-Class si un BMW Hydrogen 7.


Romania

Chiar daca nu intra la categoria cei mai puternici oameni ai lumii, si presedintele Romaniei are la dispozitie un Mercedes-Benz S-Class, escortat de o coloana formata din BMW Seria 5 (E60).

Personal, Traian Basescu detine un Logan cu care poate fi vazut pe strazile din Bucuresti si un Duster pe care a zis ca-l va folosi cand merge la munte.


Sursa: Incont.ro


Recomancari: Top Catering Oradea

Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.timison.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti